Voor wie en waarom test ik websites?

EdR Testen richt zich voornamelijk op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Zodat u als ondernemer tijd heeft om te ondernemen. Uiteraard bent u als vereniging, stichting of particulier ook welkom om uw website te laten testen.

Onafhankelijk

Door mijn onafhankelijk onderzoek ontvangt u advies omtrent de kwaliteit en werking van uw website of web shop. Ik werk volgens geldende methoden in de testwereld.
In 1998 ben ik opgeleid door Erik van Veenendaal in de TMAP methode (aanpak voor het testen van software). In 2000 is tevens het ISTQB Foundation Level examen volbracht en sindsdien zijn we certified Software tester (internationaal certificaat voor software testers).

Ik heb de afgelopen jaren veel praktijk ervaring opgedaan met implementeren, beheren en testen van diverse websites. Het kunnen combineren van deze twee passies heeft geleid tot het oprichten van mijn bedrijf.

Waarom is testen zo belangrijk

Alles wat niet correct functioneert aan een website kost geld: bezoekers blijven weg, orders loopt u daardoor mis en er zijn weinig bezoekers die u erop attent maken. Tegenwoordig surft men zo naar een andere bedrijf of organisatie. Hoe zorgt u ervoor dat bezoekers op uw website blijven, een product/dienst bestellen en weer terugkomen?

De grootste ergernissen van website bezoekers zijn:

1. Lange laadtijd
2. Pop-up advertenties
3. Niet werkende links
4. Slecht design, onduidelijke navigatie
5. Slechte kwaliteit van de informatie